Чистопільська ЗОШ І-ІІІ ступенівВівторок, 07.05.2024, 03:54

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Чим є для вас Кіровська школа?
Всього відповідей: 189

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Лютий » 10 » Тиждень початкових класів
23:47
Тиждень початкових класів

З 28 січня по 1 лютого в нашій школі було проведено тиждень початкових класів. 


1 клас. У четвер учні 1 класу побували на заочній екскурсії "Корисні копалини рідного краю", де мали змогу не тільки побачити, але й взяти в руки, відчути на запах деяких із них. Під час заходу діти активно приймали участь в обговоренні властивостей та приводили приклади використання корисних копалин. 



2 клас. Учні 2 класу приймали участь у математичному турнірі кмітливих. Під час його проведення діти виявили себе розумними, кмітливими, уважними. Перемогу отримала команда "Кмітливі", яка була нагороджена грамотою та солодким призом. 
В спортивному змаганні між класами "Веселі, спритні, сильні" учні 1-4 класів брали активну участь в різноманітних естафетах та продемонстрували спритність, завзятість, гарну фізичну підготовку.



3 клас. У вівторок, 29 січня, було проведено засідання клубу ерудитів "Історія та культура рідного краю, рідного села". 
Також була проведена вікторина "У царстві природи". Переможцем став учень 3 класу Караздаєв Микола. 
Діти початкових класів прийняли активну участь у конкурсі малюнків "Мій рідний край". Переможцями цього конкурсу стали: Науменко Ю. (1 клас), Сіганова Д. (2 клас), Мороз А. (3 клас), Малашина Д. (3 клас), Морару В. (4 клас).



4 клас. Кожного дня протягом тижня початкових класів діти мали змогу приймати участь у різноманітних конкурсах та заходах. В понеділок було проведено урочисте відкриття тижня. Діти прийшли святково одягнені, з гарним настроєм та підготовленими віршами та піснями. Учні з ентузіазмом взялися за малювання малюнків та підготовку команд до турнірів та конкурсів.
В середу був проведений мовний турнір "Значення слова. Синоніми. Антоніми" серед учнів 4 класу. Діти об'єдналися у дві команди "Соняхи" і "Калина", підібрали і вивчили дивізи та обрали капітанів. Кожна команда дружно, обдумано, зосереджено виконувала мовні завдання. Діти продемонстрували свої знання, уміння працювати колективно, творчо, старанно. По закінченню турніру жюрі в складі Гаврилюк Г.Г. і Кедровської Л.М. визначили переможця - команду "Соняхи" і нагородили їх грамотами і солодкими призами.




А у п'ятницю відбулося урочисте закриття тижня початкових класів, де були нагороджені команди-переможці та окремі учні з кожного класу, які перемогли в конкурсах та показали найкращі знання та вміння.
Переглядів: 959 | Додав: КИРОВОшкола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 Алёна  
0
А де ж Віктор Григорович?

2 KirZOSH  
0
Новину поновлено! Тепер є інформація про усіх вчителів початкових класів)))

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Корисні сайти


























Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz