Чистопільська ЗОШ І-ІІІ ступенівСубота, 04.05.2024, 17:53

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Чим є для вас Кіровська школа?
Всього відповідей: 189

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Квітень » 16 » Екскурсія
19:02
Екскурсія

До нас, нарешті, прийшла така бажана і тепла весна, попереду світле свято Христового Воскресіння, яке всі ми полюбляємо і шануємо. І все так чудово склалося, що учні нашої школи саме напередодні святкових вихідних днів відвідали відомі куточки рідного краю. Цікаві розповіді екскурсовода у краєзнавчому музеї м. Нікополь захопливо слухали учні-старшокласники, а діти середньої школи, немов, побували у самій славній запорозькій Січі. Експонати не тільки розповіли про історію нашого краю, рослинний та тваринний світ, а познайомили школярів з сучасним мистецтвом наших земляків: бісероплетінням, вишивкою стрічками, гончарством, виробами з деревини, живописом та фотомистецтвом.

Продовжуючи тему мистецтв ми перейшли до більш незвичайного, але не менш вражаючого мистецтва – виготовлення зброї. Велике «СПАСИБІ!» чудовому знавцю своєї справи, жителю с. Капулівка, Івану Андрійовичу, який радо зустрів нас вдома зі своїми виробами. Тепер діти знають вагу справжньої козацької зброї та силу козаків. Всі діти змогли відчути себе справжніми воїнами, потримавши в руках пістолі, шаблі, булави, порохівниці, ножі та кортики.


Не змогли оминути увагою і могилу славного отамана Івана Сірка. Вкотре діти згадали історію нашої країни і роль легендарного козака у її становленні. Приємно вразили нас і башні, з яких відкривається чудовий вид на Каховське море та Нікополь.


Незабаром вся Україна згадає трагічну дату нашої історії 26 квітня, день коли сталася аварія на Чорнобильській АЕС. Багато людських життів забрав мирний атом, тому ми вклонились загиблим землякам біля пам’ятного знаку у Нікополі. Тут же вшанували пам'ять загиблих солдат у Афганській війні, відвідавши меморіальний комплекс.



Ще з однією цікавинкою познайомились учні нашої школи. Неймовірно захопливим виявився похід у боулінг та піцерію. Тому з багажем нових знань та яскравих вражень всі повернулись додому та продовжили готуватись до Великодня!!!


Матеріал підготувала завуч з виховної роботи та організатор екскурсії - Альона Павлівна Пилипчук

Переглядів: 628 | Додав: KirZOSH | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 3
3 KirZOSH  
0
Дуже жаль, Іро, що ви неуважно прочитали статтю! wink

2 Соло  
1
Молодець, Альоно Павлівно! Гарна стаття, ще гарніша екскурсія!!! applause :applause: applause

1 Соло  
1
Дуже жаль, Іро, що ви читаєте не весь зміст статті, а тільки її кінець!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Корисні сайти


























Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz