Чистопільська ЗОШ І-ІІІ ступенівП`ятниця, 26.04.2024, 23:55

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Чекаємо) - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: KirZOSH  
Форум » Ваші перші враження про сайт нашої школи!!!! » Ваші відгуки без обмежень! Раді будь-якому враженню!!! » Чекаємо)
Чекаємо)
КИРОВОшколаДата: Неділя, 30.10.2011, 19:28 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 1
Статус: Offline
Школа супер!!! ))
 
AvsD_AleXДата: Понеділок, 23.01.2012, 17:21 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Підтримую твердження: "Школа супер!!! ))"

Привіт всім! hello Я хочу запропонувати таку інформацію щодо сайту:

- По-перше - це те (не головне і не таке значне), що у меню сайту напис "Каталог файлов". Не завадило би змінити на "...файлів")

- по-друге - у фотогалереї не завадило вже присутні фото вкласти в окремі альбоми і незавадило би в цій же галереї зробити щось, прикладу, конкурсу робіт учнів, тим паче сам знаю, що часто проводяться такі конкурси roll
Ще можна завантажити фото учнів із грамотами, навіть випускників із медалями, фото педагогів з їхніми дипломи biggrin

- по-третє - це, не знаю потрібно це, на даний момент, чи ні, те, що, наприклад, інколи необхідно щось передати, наприклад інструкції до лабораторних робіт, практичних робіт, можливо екзаменаційні білети; також можна викласти необхідні комп'ютерні програми для самопідготовки: те ж соло на клавіатурі, Office Word, Excel, Power Point, Access 2003 (якщо я помиляюсь, то така версія встановлена на всіх машинах по школі), програми для самоосвоєння англійської мови і т. п.
Я розумію, шо не в кожного є доступ до інтернету і розумію, що не у кожного є комп'ютер, але на майбутнє, все таки, подібного роду інформація не завадить.

- по-четверте - це не завадило для будучіх випускників:
Кожен учень рано, чи пізно стає випускником, а далі перед ним постає вибір яку професію вибрати і де її можна отримати. Я пропоную вашій школі зв'язатися з вищими (середнєспеціальними) навчальними закладами і зробити в меню нову вкладку: "Будучім випускникам" де помістити інформацію отриману від вищимх (середнєспеціальнимх) навчальних закладів. Це, доречі, може підвищити рейтинг школи wink
Якщо ця система наладиться і ВУЗи передадуть свої буклети, то ви зможете продемострувати їх у своїм учням і вони будуть уже хоть трішки орієнтуватись в професіях і ВУЗах.

У мене поки що все. До побачення smile


AleX
 
Форум » Ваші перші враження про сайт нашої школи!!!! » Ваші відгуки без обмежень! Раді будь-якому враженню!!! » Чекаємо)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz